بازبینی رده‌بندی Curtobacterium flaccumfaciens

پذیرفته شده برای ارائه شفاهی
کد مقاله : 1482-25IPPC
نویسندگان
پردیس کشاورزی دانشگاه تهران، گروه گیاه پزشکی
چکیده
گونه Curtobacterium flaccumfaciens یک باکتری گرم مثبت کورینه‌فرم بیماری‌زای گیاهی و شامل پنج پتوار با نام‌های معتبر و تعدادی عضو جدید پیشنهادی - اما نامعتبر - است. در این مطالعه، ویژگی‌های فنوتیپی و شاخص‌های شباهت DNA در بین تمام اعضای C. flaccumfaciens مورد بررسی قرار گرفته و رده‌بندی اعضای این گونه بر اساس معیارهای نوین رده بندی پروکاریوتها مورد بازبینی قرار گرفت. نتایج نشان داد که Curtobacterium flaccumfaciens pv. poinsettiae عامل شانکر باکتریایی Euphorbia pulcherrima در ایالات متحده و همچنین سویه‌های Curtobacterium flaccumfaciens pv. flaccumfaciens عامل پژمردگی باکتریایی لوبیا که دارای رنگدانه نارنجی و قرمز هستند به قدری از یکدیگر و از دیگر سویه‌های گونه متمایز هستند که نمی‌توان آن را اعضای C. flaccumfaciens دانست. از این رو، دو گروه اخیر تحت عنوان Curtobacterium poinsettiae sp. nov. با سویه‌ تیپ ATCC 9682T = CFBP 2403T = ICMP 2566T = LMG 3715T = NCPPB 854T و Curtobacterium aurantiacum sp. nov. با سویه‌ تیپ 50RT = CFBP 8819T = ICMP 22071T به سطح گونه ارتقا داده شدند. در گونه‌ی اصلاح شده C. flaccumfaciens comb. nov سویه های دارای رنگدانه زرد عامل ایجاد پژمردگی باکتریایی لوبیا و آنهایی که باعث شانکر باکتریایی Euphorbia pulcherrima در اروپا می‌شوند تحت عنوان Curtobacterium flaccumfaciens pv. flaccumfaciens و Curtobacterium flaccumfaciens pv. poinsettiae حفظ شدند. موقعیت تاکسونومی بیمارگر چغندرقند Curtobacterium flaccumfaciens pv. beticola ATCC BAA144T تایید شد، گونه جدیدا توصیف شده Curtobacterium allii بیمارگر پیاز تحت عنوان Curtobacterium flaccumfaciens pv. allii با جدایه تیپ LMG 32517T رده‌بندی شد. علاوه بر این، Curtobacterium flaccumfaciens pv. basellae عامل ایجاد لکه‌برگی باکتریایی اسفناج مالابار به Curtobacterium citreum pv. basellae با پاتوتیپ ATCC BAA143PT تغییر نام داد.
کلیدواژه ها
 
Title
Reclassification of Curtobacterium flaccumfaciens
Authors
Ebrahim Osdaghi
Abstract
Curtobacterium flaccumfaciens (Microbacteriaceae), a plant-pathogenic coryneform species includes five pathovars with valid names and a number of proposed – but unvalidated – new members. In this study, phenotypic features and DNA similarity indexes were investigated among all C. flaccumfaciens members. Results showed that the C. flaccumfaciens pv. poinsettiae strains causing bacterial canker of Euphorbia pulcherrima in the USA as well as the orange-/red-pigmented strains of C. flaccumfaciens pv. flaccumfaciens pathogenic on dry beans in Iran are too distinct from each other and from the type strain of the species to be considered members of C. flaccumfaciens. Hence, the latter two groups were elevated at the species level as C. poinsettiae sp. nov. (ATCC 9682T = CFBP 2403T = ICMP 2566T = LMG 3715T = NCPPB 854T as type strain), and C. aurantiacum sp. nov. (50RT = CFBP 8819T = ICMP 22071T as type strain). Within the emended species C. flaccumfaciens comb. nov., yellow-pigmented strains causing bacterial wilt of dry beans and those causing bacterial canker of Euphorbia pulcherrima in Europe were retained as C. flaccumfaciens pv. flaccumfaciens and C. flaccumfaciens pv. poinsettiae, respectively; while taxonomic position of the sugar beet pathogen C. flaccumfaciens pv. beticola ATCC BAA144PT was confirmed. The newly described onion pathogen C. allii was also reclassified as C. flaccumfaciens pv. allii with the pathotype strain LMG 32517PT. Furthermore, C. flaccumfaciens pv. basellae causing bacterial leaf spot of malabar spinach (Basella rubra) was transferred to C. citreum pv. basellae with ATCC BAA143PT as pathotype.
Keywords
Actinobacteria, Bacterial wilt, Coryneform bacteria, Microbacteriaceae, Quarantine pathogen