اطلاعیه شماره 6
11 اردیبهشت 1403
اطلاعیه شماره 6

جلسه هم اندیشی برای مشارکت حداکثری جامعه گیاهپزشکان کشور در تاریخ سوم اردیبهشت ماه 1403 با حضور آقایان دکتر علیرضا صبوری و دکتر علی اصغر طالبی اعضای هیات رییسه اتحادیه انجمن های علوم گیاهپزشکی و به ترتیب روسای انجمن های کنه شناسی ایران و حشره شناسی ایران، دکتر ابراهیم پورجم، رئیس انجمن نماتد شناسی ایران، دکتر محمد جوان نیکخواه، رئیس انجمن قارچ شناسی ایران، دکتر ناصر صفایی، رئیس انجمن بیماری شناسی گیاهی ایران و دکتر سید ابراهیم صادقی، رئیس بیست و پنجمین کنگره گیاهپزشکی ایران در مؤسسه تحقیقات گیاهپزشکی کشور برگزار شد. در ابتدای جلسه گزارشی از اقدامات انجام شده کمیته برگزاری، کمیته علمی و کمیته اجرایی بیست و پنجمین کنگره گیاهپزشکی ایران توسط رییس این کنگره ارایه گردید. ایشان نقش و جایگاه همه انجمن های گیاهپزشکی در برنامه ریزی و مشارکت فعال در برگزاری کنگره، ایجاد وفاق و همبستگی ملی به منظور مشارکت حداکثری جامعه گیاهپزشکان کشور در  برگزاری هر چه باشکوهتر این کنگره را بی بدیل دانسته و حمایت همه جانبه را خواستار شدند. در ادامه هر یک از انجمن ها ضمن قدردانی از اقدامات انجام شده، نظرات و پیشنهادهای خود را برای جلب مشارکت حداکثری گیاهپزشکان کشور و حفظ و انسجام این کنگره محوری گیاهپزشکی کشور مطرح نمودند.

مشارکت فعال انجمن ها درتعیین و انتخاب سخنران های کلیدی، بررسی، درخواست اصلاحات وگزینش مقاله های هر تخصص، تصمیم گیری در نحوه ارایه مقاله های پذیرفته شده به صورت سخنرانی و یا پوستر و تعیین پانل ها و میزگردهای تخصصی صرفا از طریق نمایندگان و دبیران تخصصی انجمن ها و اعضای کمیته های تخصصی آن ها انجام خواهد شد.

تسریع در پاسخ به مکاتبات انجام شده دبیرخانه کنگره با انجمن ها برای معرفی اعضای کمیته تخصصی ویروس شناسی و نیز انجمن بیماری شناسی گیاهی، معرفی سخنران های کلیدی، معرفی داوطلبین برگزاری کارگاه های آموزشی، معرفی سایت کنگره با اضافه کردن لینک این سایت در تارنمای هر یک از انجمن ها و نیز ارسال شماره همراه اعضای انجمن ها به دبیرخانه کنگره به منظور ارسال پیامک های اطلاع رسانی کنگره مطرح و مورد تاکید قرار گرفت.

اهتمام و سعی  برگزار کنندگان در برگزاری کنگره سبز و تلاش برای کاهش هزینه های ثبت نام شرکت کنندگان و نیز برگزاری کنگره، نیازمند حمایت های مالی حامیان دولتی و خصوصی از کنگره گیاهپزشکی است. فلذا مقرر گردید اتحادیه انجمن های علوم گیاهپزشکی توان حداکثری خود را برای جذب حمایت های مالی موسسات و شرکت های فعال در حوزه گیاهپزشکی و علوم وابسته به عمل آورده و گزارش آن را به کمیته برگزاری کنگره ارایه نماید.

با توجه به ابهامات و تناقضاتی که در شیوه نامه برگزاری کنگره گیاهپزشکی ایران وجود دارد، اصلاح و تکمیل شیوه نامه برگزاری کنگره های گیاهپزشکی در دستور کار جلسات اتحادیه انجمن های گیاهپزشکی و انجمن های تابعه قرار گرفت.