نویسنده =
تعداد مقالات: 11

1 ویژگی‏های فنوتیپی، بیماری‏زایی و مولکولی Pseudomonas spp. عامل بلایت هاله‌ای لوبیا در ایران
نسرین یعقوبی، سید محسن تقوی، صادق زارعی* ، حمزه مفاخری، ابراهیم اسداغی
مشاهده مقاله

2 بررسی تنوع ژنتیکی جدایه‌های باکتریایی عامل سوختگی باکتریایی شمعدانی به روش BOX-PCR
ایمان حق شناس* ، سید محسن تقوی، صادق زارعی، ابراهیم اسداغی
مشاهده مقاله

3 پراکنشXanthomonas hortorum pv. pelargonii عامل سوختگی باکتریایی شمعدانی در ایران
ایمان حق شناس، سید محسن تقوی، صادق زارعی* ، ابراهیم اسداغی
مشاهده مقاله

4 دامنه میزبانیXanthomonas hortorum pv. pelargonii عامل سوختگی باکتریایی شمعدانی
ایمان حق شناس، سید محسن تقوی، صادق زارعی* ، ابراهیم اسداغی
مشاهده مقاله

5 پراکنش Xanthomonas phaseoli pv. phaseoli عامل سوختگی معمولی باکتریایی لوبیا در ایران
نسرین یعقوبی، سید محسن تقوی، صادق زارعی* ، حمزه مفاخری، ابراهیم اسداغی
مشاهده مقاله

6 بررسی نقش رقابت بیولوژیکی در بیماریزایی و وقوع Pseudomonas agarici بر روی قارچ خوراکی
مهسا معلم* ، حمید عباچی، مژده حمیدی زاده، میلاد آیینی، زهرا صادقی مصور، اردوان سلیمانی، نسترن زمانی، ابراهیم اسداغی
مشاهده مقاله

7 ویژگی‌های فنوتیپی، مولکولی و بیماری‌زایی Xanthomonas sp. جدا شده از درختان خرمالو
صادق زارعی* ، سید محسن تقوی، ابراهیم اسداغی
مشاهده مقاله

8 بازبینی رده‌بندی Curtobacterium flaccumfaciens
ابراهیم اسداغی*
مشاهده مقاله

9 بررسی وقوع و پراکنش بیماری لکه باکتریایی (خال زدگی) گوجه فرنگی در کشت گلخانه و مزرعه استان های مختلف ایران
حبیبه حاجیان ملکی، ابراهیم اسداغی، مسعود شمس بخش*
مشاهده مقاله

10 نقش باکتریوسین در رقابت‌پذیری باکتری‌های بیماریزای قارچ خوراکی
مهسا معلم* ، حمید عباچی، مژده حمیدی زاده، میلاد آیینی، ابراهیم اسداغی
مشاهده مقاله

11 بررسی مقاومت یا حساسیت به ترکیبات مسی و آنتی‌بیوتیک در استرین‌های Curtobacterium flaccumfaciens (Cf)
امل فضلی عرب* ، سید محسن تقوی، ابراهیم اسداغی
مشاهده مقاله