کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 6

1 ارزیابی کارآیی قارچ‌کش پیراکلو استروبین 7/6% + بوسکالید7/26 % (WG 33.4%) علیه Botrytis cinerea عامل بیماری کپک خاکستری فلفل در شرایط گلخانه
موسی نجفی نیا* ، علی عباسی، اسماعیل شمس سولاری، Lale Ilkhan
مشاهده مقاله

2 توان باکتری Stenotrophomonas sp.-J29 در بیوکنترل عامل کپک سبز مرکبات
نرگس صادقی* ، ساره بقائی راوری
مشاهده مقاله

3 کنترل زیستی Penicillium digitatum و Penicillium italicum برروی پرتقال با استفاده از جدایه‌های مخمری مقاوم به سرمای گونه Aureobasidium pullulans
لاچین مختارنژاد*
مشاهده مقاله

4 کنترل بیولوژیکی بیماری کپک سبز مرکبات با استفاده از مخمرهای رورست
سیما حاتمی* ، ولی اله بابایی زاد، فرید بیکی فیروزجایی، زهره مرادی
مشاهده مقاله

5 بررسی کارآیی واکس آماده مصرف مرکبات MaxiFresh C، (حاوی 7/0 درصد قارچکش پریمتانیل با فرمولاسیون EC) برای کنترل بیمارگر کپک سبز مرکبات
فرید بیکی* ، حسین طاهری، بنفشه صفایی، مهدی کرد، ایمان جوربانیان
مشاهده مقاله

6 بررسی کارآیی قارچکش Xedathane 20 (پریمتانیل + روغن میخک) با فرمولاسیون ECبرای کنترل کپک سبز مرکبات (Penicillium digitatum)
فرید بیکی* ، بنفشه صفایی، حسین طاهری، مهدی کرد، ایمان جوربانیان
مشاهده مقاله